Hafjell Transport AS - Budtjenester rimelig og effektivt

Ekspress bud, VIP bud, ilbud og haste pakke - Kjært barn har mange navn! Våre budbiler håndterer enkelt og greit alt av budtjenester for din bedrift.

Har du dårlig tid? Ring oss nå!

Du snakker best med oss på telefon! Ring 900 12 994 for tilbud og mer informajson nå!Kjører du brevpakker, tilbudsbrev og anbud selv?

Da burde du snakke med oss!
Budtjenester er billigere enn du tror og gjør at du kan konsentrere deg om din inntektsbringende virksomhet isteden. Budtjenester gjør hverdagen din litt enklere. Vi henter brevpost eller småpakker hos deg og frakter dem dit du vil til avtalt tid.

Våre biler styres av GPS og GPRS systemer. Dvs. at vi vet hvor vi har biler til enhver tid. Det sikrer deg rask service til rimelig pris! Budbil er det beste alternativet når du har leveringsfrister eller rett og slett må være 100% sikker på at leveransen når mottaker!
Ta kontakt -sjåføren sitter i bilen og håndterer din forespørsel nå!

Rask og trygg transport

Med budbil går varen direkte fra avsender til mottaker og du kan holde kontinuerlig kontakt med sjåføren dersom du ønsker det. I øyeblikket pakken er levert sendes, om ønskelig, en skriftlig kvittering med bekreftelse via sms eller e-post og du kan ta utskrift på kvitteringen.

Våre budtjenester har ingen begrensninger i geografisk område. Vi sender budbiler i hele Norge, og kan også sende pakken din med godsspeditør eller fly dersom det er det mest kostnadseffektive alternativet for deg. Ta kontakt med oss for å finne den beste løsningen!Har du dårlig tid? Ring oss nå!

Du snakker best med oss på telefon! Ring 900 12 994 og be om budbil nå!

Vår prisgaranti!

Vi garanterer at vår pris er bedre enn den pris du får hos våre konkurrenter. Dersom du dokumenterer skriftlig at du har en bedre pris hos en annen transportør relatert til et samme oppdrag og type, trekker vi fra det overskytende ved betaling/fakturering.


Vi henter brev/postpakken  hos deg og frakter dem dit du vil til avtalt tid.

Jeg vil bli oppringt angående budbil!

 Rask og tryg transport

Våre biler styres av GPS og GPRS systemer. Vi finner deg på opplyst adresse.
Ta kontakt -sjåføren sitter i bilen og håndterer din forespørsel nå!

 

Har du dårlig tid? Ring oss nå!

Du snakker best med oss på telefon! Ring 900 12 994 og be om budbil nå!


Jeg vil bli oppringt angående budbil!